Premiere Pro CC + Firefox

Pytania, propozycje i ogólne tematy dotyczące portalu i forum Filmowiec.pl

Moderatorzy: Troxx, rml

Treść
orion427
-# 01
 
Posty: 1
Dołączył(a): 2016-10-05, 20:36

Premiere Pro CC + Firefox

Postprzez orion427 » 2016-10-05, 20:55

Witam wszystkich.

Mam nietypowy problem z Premierką (przynajmniej nie znalazłem w sieci rozwiązania)
Podczas pracy z programem wszystko OK do momentu, kiedy otwieram internet szukając porady.
Premierka zawiesza wtedy funkcje playera (start/stop) na wszystkich oknach podglądu, ale reszta programu działa normalnie, więc można przewijać, klatkować, edytować nawet dodawać efekty, tylko nie odtwarzać.
Czy ktoś z was miał podobny problem?
Mam jeszcze wersję testową programu więc czy to jakieś ograniczenie?

Z góry dziękuję za rady i pozdrawiam wszystkich.

Piotr

Zobacz
 

przez Zobacz » 2016-10-05, 21:10


Avatar użytkownika
robertnik
-# 06
 
Posty: 2383
Dołączył(a): 2010-02-28, 21:29
Lokalizacja: Opole
Pomógł: 309

Premiere Pro CC + Firefox

Postprzez robertnik » 2016-10-05, 21:10

Z problemem się nie spotkałem, ale czy na innych przeglądarkach jest podobnie? Jaką masz kartę graficzną? Jak tylko zintegrowaną to ile ram i czy FF otwierasz z wieloma zakładkami(co na start zjada ram i odtwarzając video być może obciąża kartę graficzną).
Czy Obrazek Ci mój post?

Avatar użytkownika
ivamos
-# 07
 
Posty: 7876
Dołączył(a): 2007-09-13, 19:55
Pomógł: 343

Premiere Pro CC + Firefox

Postprzez ivamos » 2016-10-05, 21:58

orion427 napisał(a):Premierka zawiesza wtedy funkcje playera (start/stop) na wszystkich oknach podglądu, ale reszta programu działa normalnie, więc można przewijać, klatkować, edytować nawet dodawać efekty, tylko nie odtwarzać.

Premiere tak się zachowuje, kiedy nie może odpalić audio - na przykład jak inny program użyje te samą kartę poprzez inny sterownik lub z inną częstotliwością. Trzeba pogrzebać w ustawieniach Audio Hardware w Premiere.

robertnik napisał(a):Z problemem się nie spotkałem...

Więc dla której cholery i tak się wypowiadasz? :roll:

Avatar użytkownika
robertnik
-# 06
 
Posty: 2383
Dołączył(a): 2010-02-28, 21:29
Lokalizacja: Opole
Pomógł: 309

Re: Premiere Pro CC + Firefox

Postprzez robertnik » 2016-10-05, 22:40

ivamos napisał(a):
robertnik napisał(a):Z problemem się nie spotkałem...

Więc dla której cholery i tak się wypowiadasz? :roll:

A nie wiadomo.
Czy Obrazek Ci mój post?

Avatar użytkownika
ivamos
-# 07
 
Posty: 7876
Dołączył(a): 2007-09-13, 19:55
Pomógł: 343

Premiere Pro CC + Firefox

Postprzez ivamos » 2016-10-06, 09:21

robertnik napisał(a):A nie wiadomo.

Mniej energii zużył byś, gdybyś przeczytał uważniej o jakich objawach orion mówi.

Avatar użytkownika
robertnik
-# 06
 
Posty: 2383
Dołączył(a): 2010-02-28, 21:29
Lokalizacja: Opole
Pomógł: 309

Re: Premiere Pro CC + Firefox

Postprzez robertnik » 2016-10-06, 09:49

ivamos napisał(a):
robertnik napisał(a):A nie wiadomo.

Mniej energii zużył byś, gdybyś przeczytał uważniej o jakich objawach orion mówi.

No jak jesteś tak blisko że słyszysz co mówi to po jaką cholerę piszesz na forum, a sory po którą.
Czy Obrazek Ci mój post?


Powrót do Portal i forum